Thursday, March 31, 2016

LEGOLAND Malaysia Resort

 LEGOLAND Malaysia Resort

LEGOLAND Malaysia Resort

Tadi berkesempatan meninjau tempat yang dah lama aku tinggalkan ni. Sekarang ni Legoland Resort dah besar; merangkumi Taman Tema, Taman Tema Air dan Hotel di dalam satu kawasan.

Taman Tema ada tujuh kawasan bertema untuk semua peringkat umur seperti The Beginning, LEGO Technic, LEGO Kingdoms, Imagination, LEGO City, Land of Adventure dan Miniland. Taman Tema Air pula; yang boleh dinikmati berasingan atau dalam gabungan dengan taman tema yang mempunyai lebih daripada 20 slaid dan tarikan berasaskan air dan mempunyai 70 model LEGO; seperti Joker Soaker, Build-A-Raft dan Wave Pool.

Maklumat penuh...

Friday, March 25, 2016

Bazar Bukak Bonet Gelang Patah

Bazar Bukak Bonet Gelang Patah

Bazar Bukak Bonet Gelang Patah.

BAZAR BUKAKBONET GELANG PATAH anjuran BUKAKBONETJB (JM0687221-V) adalah usahasama Biro kebajikan UMNO Bahagian G.Patah dan UMNO Caw. Tmn.Nusa Perintis 2 khas untuk Usahawan Bumiputera yang minat berniaga. Pelbagai produk dan aktiviti mingguan!

Bazar BBGP ini dibuka setiap Jumaat, Sabtu & Ahad bermula 4ptg hingga 11mlm. Ianya terletak di Taman Nusa Perintis 2 berhadapan dengan KFC Taman Nusa Perintis. Pelbagai barangan ada di sini.Maklumat penuh...

GuestBook